We Focus

We Focus is een dynamisch en creatief reclamebureau dat zich inzet voor het leveren van eersteklas marketingoplossingen aan onze klanten. Met een uitgebreid dienstenpakket dat grafisch ontwerp, drukwerk, bedrijfsbranding, digitale marketing en webontwikkeling omvat, zijn wij uw "one-stop destination" voor al uw ontwerp-, ontwikkel- en reclamevraagstukken.

 

 

 

Onze Aanpak

Bij We Focus geloven we dat een gestructureerde aanpak cruciaal is voor het creëren van een effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid. We volgen we een beproefd proces dat zorgt voor een oplossing die niet alleen mooi oogt, maar ook optimaal presteert.
Dit proces vatten wij in 7 stappen...


Planning
01

Planning

Tijdens de planningsfase bespreken we de doelen, doelgroep en functionaliteiten van de website of applicatie. We maken een gedetailleerd projectplan en stellen een tijdlijn op om een duidelijk beeld te krijgen van het traject.

Conceptontwikkeling
02

Conceptontwikkeling

In deze fase ontwikkelen we een creatief concept dat past bij de visie en missie van uw bedrijf. We schetsen de structuur van de website of applicatie en definiëren de gebruikerservaring om een solide basis te leggen.

Grafische vormgeving
03

Grafische vormgeving

Onze ontwerpers creëren visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen. We zorgen ervoor dat de website of applicatie consistent is met uw merkidentiteit en aantrekkelijk is voor uw doelgroep.

Ontwikkeling
04

Ontwikkeling

Onze ontwikkelaars gaan vervolgens aan de slag om het ontwerp om te zetten in een werkende oplossing. We gebruiken moderne technologieën om een snelle, veilige en schaalbare website of applicatie te bouwen.

Content
05

Content

Content is essentieel voor het succes. We helpen bij het publiceren en optimaliseren van uw teksten, afbeeldingen en andere media om ervoor te zorgen dat uw boodschap duidelijk en effectief overkomt.

Testen
06

Testen

Voor de lancering testen we de website of applicatie grondig op verschillende apparaten en/of browsers. We zorgen ervoor dat alles correct functioneert en dat de gebruikerservaring soepel en probleemloos is.

Oplevering
07

Oplevering

Na goedkeuring leveren we alles op en zorgen we voor een soepele livegang. We bieden ook ondersteuning na de lancering om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren.

Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen doen?

Kom eens langs voor een kop koffie of bel: 085 130 93 40