+31 (0)85 130 93 40

Is film geschikt om mijn bedrijf, product of dienst te presenteren?

Film was altijd al een goed medium om een bedrijf, product of dienst te presenteren. Nu film ook op internet een gevestigde waarde is mag gesteld worden dat het een uitermate geschikt medium is om wat dan ook te presenteren.

Beeld zegt meer dan tekst

Mensen denken voor meer dan 60% in plaatjes en daarom trekken afbeeldingen in uw uitingen de aandacht. Bewegende beelden trekken nog meer de aandacht, mits goed ingezet kunt u daarom middels een video ook meer "zendtijd" krijgen van uw (potentiële) klanten. We Focus weet hoe een boodschap overgebracht kan worden op film en hoe de kijker tot het eind geboeid blijft.

Onze werkwijze voor uw professionele film

Samen met u bepalen we een doelgroep voor uw film, waar/wanneer u de film gaat inzetten en wat u met de film wilt bereiken. Een storyboard zal vervolgens meer inzicht geven in waar, wat, wanneer en op welke manier er wordt gefilmd. Nadat het filmmateriaal is opgenomen, zullen wij de film op professionele wijze editen. Hierbij kunnen eventueel extra's als voiceover, muziek, (3D-)animaties e.d. worden toegevoegd.

Kosten voor een film

Een professionele film hoeft absoluut niet veel te kosten. We Focus kan al een film aanbieden vanaf €750,-.

Waar te beginnen?

Tijdens een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking vertellen wij graag hoe wij u kunnen assisteren, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Beeld zegt meer dan 1000 woorden Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave