+31 (0)85 130 93 40

Virale marketing biedt kansen

Virale marketing is de mond-op-mond reclame van deze tijd maar dan over het internet. De populariteit van sociale netwerken maakt echter dat u met virale marketing nog sneller en goedkoper een groot aantal mensen bereikt.

Bereiken, besmetten en voortplanten

Bij virale marketing is het de bedoeling dat de boodschap één of meerdere personen bereikt, dat deze met de boodschap "besmet" raken en dat de boodschap zich "voortplant". Bij de voortplanting dient elke persoon minimaal 2 andere persoon te besmetten waardoor de boodschap zich net als een epidemie razendsnel voortplant.

Creativiteit is troef

Om te zorgen dat mensen uw boodschap vrijwillig en massaal doorsturen en daarmee andere personen besmetten is creativiteit van essentieel belang. Alleen als uw boodschap onderscheidend genoeg is en de mensen reden hebben om uw boodschap te willen delen met anderen zal uw virale marketing een succes worden. We Focus heeft de creativiteit en kennis in huis om succesvolle virale marketingcampagnes te bedenken en uit te voeren.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen?

Een goede samenwerking begint met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Bereiken, besmetten en voortplanten Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave