+31 (0)85 130 93 40

Verbeter de toegankelijkheid van uw website of webwinkel

Een betere toegankelijkheid van uw website of webwinkel maakt dat meer bezoekers de site of shop kunnen gebruiken, bijvoorbeeld visueel beperkte mensen die extra contrast nodig hebben of zelfs een brailletoetsenbord. Voor sommige organisaties een mooie verbetering, voor anderen een must!

Verbeter de toegankelijkheid van uw website of webwinkel

Webrichtlijnen

Om de toegankelijkheid van websites en webwinkels te verbeteren zijn er richtlijnen opgesteld die omschrijven aan welke vereisten voldaan moet worden om te kunnen spreken van een goed toegankelijke site of shop.

We Focus heeft de kennis en ervaring in huis om een website of webwinkel volledig volgens de geldende webrichtlijnen op te leveren.

Overheidswebsites

Landelijk is bepaald dat alle overheidswebsites voor 2015 volledig moeten voldoen aan de gestelde webrichtlijnen. Beheert u een overheidswebsite en wilt u weten hoe We Focus u kan ondersteunen bij de implementatie van de webrichtlijnen, wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen?

Een goede samenwerking begint met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave