+31 (0)85 130 93 40
IJzersterke online strategie door We Focus

IJzersterke online strategie door We Focus

De mogelijkheden van het internet zijn bijna oneindig. Met een ijzersterke online strategie door We Focus haalt u het maximale rendement uit uw online activiteiten.

Website of webwinkel

Geen online strategie zonder eigen website of webwinkel. In veel van uw online activiteiten zal uw website of webwinkel centraal staan, met het doel een conversie te bereiken. We Focus heeft de creativiteit, kennis en ervaring om ook voor u een effectieve website of webwinkel te realiseren.

Zoekmachines

Optimalisatie voor zoekmachines, ook bekend als Search Engine Optimization (SEO), is inmiddels algemeen gekend. Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Marketing (SEM) zijn daarentegen minder gekend. We Focus verzorgt ook voor u graag uw SEO, SEA en SEM zodat u de mogelijkheden van zoekmachines optimaal kunt benutten.

Optimalisatie voor zoekmachines

Social Media

Middels social media kunt u gericht grote groepen mensen uit uw doelgroep bereiken en te weten komen wat er bij hen speelt. We Focus kan u helpen om een goede social media strategie te ontwikkelen en biedt tools om uw activiteiten op social media efficiënt te beheren.

Target uw doelgroep via Social Media

Online adverteren

Er zijn legio mogelijkheden om op internet een bedrijf, product of dienst te adverteren. Via advertentienetwerken kunt u uw doelgroep bereiken op meerdere websites tegelijk maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks advertenties plaatsen op websites. We Focus kan u helpen de juiste kanalen te selecteren en de advertenties op te zetten. Van het ontwikkelen van tekstuele advertenties en geanimeerde banners tot het verzorgen van landing pages en conversiepagina's, We Focus is uw online advertising partner!

Het grote geheel, de strategie

Maak duidelijke afspraken over wie online actief is namens uw bedrijf en het hoe, wat en waar. Zorg dat u uw kansen en bedreigingen overziet zodat u op het juiste moment en op de meest effectieve manier actie kunt ondernemen. We Focus helpt u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van uw online strategie.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen?

Een goede samenwerking begint met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave