+31 (0)85 130 93 40
eye-catcher lijst
eye-catcher lijst
  • Uniek en herkenbaar
  • Maatwerk
  • Doeltreffend en effectief
  • Duidelijke lijn
  • Betaalbaar
Meer info aanvragen

Een unieke en herkenbare huisstijl of logo door We Focus

Elke organisatie heeft een logo, liever nog huisstijl, nodig. De huisstijl beschrijft immers de identiteit van een organisatie, van logo en kleurgebruik tot schrijfstijl en taalgebruik. We Focus ontwikkelt unieke en herkenbare huisstijlen, en logo's, die passen bij de boodschap van de organisatie.

Logo ontwerp

Een logo is het gezicht van een organisatie en moet zeer goed herkenbaar zijn voor uw doelgroep. We Focus ontwerpt logo's op maat, u krijgt daardoor altijd een uniek en doeltreffend logo.

Huisstijl ontwikkeling

Als u de identiteit van uw organisatie wilt vastleggen of bijsturen dan kan We Focus uitkomst bieden door een huisstijl te ontwikkelen. Er wordt een duidelijke lijn uitgezet voor al uw communicatie-uitingen zodat deze altijd goed herkenbaar en bovenal effectief zijn.

Communicatieset

Wij ontwerpen en produceren uw complete communicatieset volledig op maat. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, insteekmappen, with compliments cards en vele andere onderdelen van een communicatieset behoren tot de mogelijkheden.

Een unieke en herkenbare huisstijl of logo door We Focus

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen?

Een goede samenwerking begint met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave