+31 (0)85 130 93 40

Effectieve hard copy mailing nodig? We Focus realiseert het!

Een fysieke mailing door We Focus is een effectieve manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Uw boodschap op een creatieve en effectieve manier op papier

Uw boodschap op een creatieve en effectieve manier op papier

We Focus heeft de creativiteit, kennis en ervaring om elke boodschap te vertalen naar een unieke en effectieve mailing op papier. Desgewenst zorgen wij ook dat uw mailing direct na het drukken verstuurd wordt.

Waarom een post mailing in plaats van digitaal?

Uit onderzoek blijkt dat de respons op een digitale mailing beduidend minder is dan een post mailing. Natuurlijk is de mate van belangstelling afhankelijk van de aandacht die uw mailing trekt, en de boodschap die u te verkondigen heeft, maar doorgaans belanden post mailings door We Focus niet meteen in de prullenbak.

Dat wil niet zeggen dat een digitale mailing per definitie minder geschikt is dan een fysieke mailing. In bepaalde situaties, bijvoorbeeld het delen van nieuws middels een digitale nieuwsbrief, zal een digitale mailing beter werken.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen?

Een goede mailing door We Focus begint met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave