+31 (0)85 130 93 40
eye-catcher animatie online media
eye-catcher lijst
  • Interactieve animaties
  • Ruime ervaring
  • Video, Flash, Animated GIF
  • Doel- & doelgroepgericht
  • Snelle levering
Meer info aanvragen

Met (3D) animatie voor online media wordt uw boodschap nog duidelijker en aantrekkelijker

We Focus animeert uw boodschap in 2D en/of 3D, waardoor deze een stuk aantrekkelijker en duidelijker zal zijn voor uw doelgroep.
U heeft met animatie veel meer mogelijkheden om uw boodschap duidelijk te maken, dan bij een statische tekst of afbeelding.

Animatie voor online media

We Focus heeft de kennis en ervaring om animaties specifiek voor online media te produceren. Animaties door We Focus voldoen daardoor altijd aan de randvoorwaarden voor optimale vertoning op websites; bijvoorbeeld dat animaties niet te zwaar worden om in te laden op een website.

Professionele 3D visualisatie en animatie voor gebruik in advertenties en film

Interactieve animaties

Interactie is online van groot belang om de aandacht van bezoekers vast te kunnen houden, zo ook bij animaties. We Focus weet hoe een interactieve animatie het meeste effect heeft en hoe de animatie snel en efficiënt gebouwd kan worden.

Geanimeerde banners

Een geanimeerde banner trekt meer aandacht en biedt meer mogelijkheden om uw boodschap over te brengen dan een statische banner. We Focus maakt professionele geanimeerde banners die desgewenst ook een stukje interactie bevatten. Denk bij de interactie bijvoorbeeld aan een zoekveld in de banner die voor de klik door de bezoeker wordt ingevuld, na de klik belandt de bezoeker direct op de juiste pagina van uw website.

Waar te beginnen?

Tijdens een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking vertellen wij graag hoe wij u kunnen assisteren, neem dus vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact opnemen

Portfolio

Inhoudsopgave